voetbalplaatjes ruilen op ribs en blues

Op Eerste en Tweede pinksterdag wordt er in de Kids Corner, het deel van Ribs & Blues speciaal bestemd voor de jeugd, een grote ruilbeurs voor voetbalplaatjes gehouden. Iedereen is op beide middagen van 14.00 tot 16.00 uur welkom bij deze R&B Ruilcorner om de dubbele plaatjes met andere verzamelaars te ruilen. Ribs & Blues en de beide Raalter clubs denken op deze wijze dat jong en oud het nuttige met het aangename kunnen combineren.

De actie is zowel voor de verzamelaars en leden van SV Raalte als van ROHDA Raalte. Er worden op zondag- en maandagmiddag speciale tafels neergezet in de Kids Corner zodat iedereen rustig kan kijken en ruilen. Vertegenwoordigers van beide clubs zijn op de Domineeskamp aanwezig om alles in goede banen te begeleiden. De actie bij de C1000 in Raalte Centrum en Noord loopt nog tot en met zaterdag 12 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.