vleermuisexcursie met lezing in wijhe

IVN-afdeling De Grutto houdt op zaterdagavond 8 mei een vleermuisexcursie Café de Sallandse Kamer in Wijhe. Nu het warmer wordt en de avonden nog tijdig invallen is het een goed moment om vleermuizen te spotten. Theo Douma zal eerst een presentatie geven over vleermuizen.

Daarna loop je in de duisternis een ronde door het dorp, waarbij hij de aanwezigheid van vleermuizen snel kan waarnemen met een speciale geluidsdetector. Vleermuizen zijn dus vaker dichterbij dan we horen of zien. En nu word je hierop attent gemaakt.

Graag aanmelden via excursies@ivn-wijhe-olst.nl of bij Anniek Appelman tel. 0570-523622. De avond begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.