vierde editie atb toertocht heeten op komst

Ideale weersomstandigheden, een prachtig parcours door het schitterende buitengebied van Heeten, een perfecte organisatie en volop gezelligheid vóór, tijdens en ná afloop van de ATB veldtoertocht Heeten. Dit waren zomaar een aantal headlines van de uiterst succesvolle derde editie in juni 2009. En daarom komt de Oranjevereniging Heeten met een vierde editie en wel op zondagochtend 13 juni.

Met de opgedane ervaring uit voorgaande edities probeert de organisatie de toertocht nog professioneler neer te zetten. Met de realisatie van een eigen website staging2.atbheeten.nl is een belangrijke stap genomen om deelnemers tijdig en actueel te informeren.

Een Sallander er kan trots op zijn om in één van de mooiste gebieden van Nederland te wonen. Een afwisselend (agrarisch) landschap, slingerende bospaden, fietspaden en fietsroutes, de rust en de bijna onuitputtelijke mogelijkheden om sport te bedrijven in deze natuur maken Salland tot een uniek stukje Nederland.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: de 30 kilometer en de 50 kilometer. Inschrijving is mogelijk tussen 08.30 uur en 10.00 uur bij de ATB-tent voor het Trefpunt. Het inschrijfgeld bedraagt 4,00 euro per deelnemer (inclusief 1 consumptiemunt). Voor kinderen van de basisschool (tot en met groep 8) is deelname gratis. Deelname aan de toertocht is geheel voor eigen risico.

Voor de meest actuele informatie kun je kijken op staging2.atbheeten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.