verkeerslichten helemaal niet buiten werking

Ga op een gemiddeld kruispunt staan – liefst eentje met fietspaden er bij – en ga verkeersborden tellen. Doe er de verkeerstekens op de weg erbij en je zult begrijpen dat geen chauffeur al die ziet. En toch zetten we ze er neer. Nodig of niet nodig.

Zo trof een alerte bezoeker van Salland Centraal waarschuwingsborden aan dat de verkeerslichten (kruispunt Bos in Raalte) buiten werking waren. “Al een paar dagen hangt dat bord er, maar ze zijn altijd nog gewoon in werking. Is daar binnenkort werk in uitvoering of zo?” Hoe dan ook, de fotograaf vraagt zich af wat er gebeurt als iemand van rechts voorrang neemt terwijl hij rood heeft. “De verkeerslichten zijn immers buiten werking…” We zouden het niet proberen, maar vragen ons af waar de bordenplaatser met zijn hoofd was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.