veertigste editie leo weghorst toernooi

Het jaarlijks terug kerende Leo Weghorst Zaalvoetbaltoernooi vindt dit jaar voor de veertigste keer plaats. Het Leo Weghorst Toernooi, dat getypeerd wordt door de gezelligheid en teams waarin spelers van SV Raalte en Rohda zowel samen als tegen elkaar spelen.

Zal Ventus (zie foto) in staat zijn om de titel van vorig jaar te verdedigen of weet een andere club te stunten en als winnaar van de 40e editie van het Leo Weghorst Toernooi uit de bus te komen? Het toernooi begint dit jaar op woensdag 12 mei in de sporthallen van Tijenraan. Tot en met 7 juli vinden er elke woensdag wedstrijden plaats. De teams zullen er alles aan doen om de poulefase door te komen en te strijden in de knock-out fase. De prijzen zullen uiteindelijk verdeeld worden op 11 juli in een hopelijk zinderende finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.