veel positieve noten bij aanstormend talent

De auditie voor ‘aanstormend talent 2010’ in de Plaskerk in Raalte is redelijk succesvol verlopen. Er was op zaterdag 8 mei sprake van veel muzikaliteit en een grote diversiteit onder de artiesten. Daarnaast zat de middag organisatorisch gezien uitstekend in elkaar. Alleen de belangstelling was ietwat aan de magere kant.

De jury, bestaande uit Klaas Bos, Roger de Groot, Jannie van der Sande, Ineke Floors en Hillebrand Bos, was open eerlijk en had de zware taak om de twaalf beste uit te zoeken. Gerbrand Bos en Benne Solinger presenteerden snel en professioneel en Joop Wulff verzorgde de techniek.

De organisatie, de orgelcommissie Plaskerk, was tevreden al was er gehoopt op een grotere opkomst. Gedurende de gehele middag waren er ongeveer 150 verschillende belangstellenden. De deelnemers uit alle kerkdorpen, waren vanwege de grote belangstelling (36), groepsgewijs uitgenodigd.

Nu is het uitkijken naar 15 oktober. Dan vindt namelijk het grote ‘aanstormend talent concert’ in de Plaskerk plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.