veel interesse voor nieuwbouw heino

van de appartementen, die op de plek van de oude garage Van Dijk moeten komen, werd gepresenteerd.

Wethouder Wout Wagenmans sprak bij zijn openingswoord van een bijzonder goede opkomst, waaruit blijkt dat er veel interesse voor de nieuwbouw is. Architect van Elk benadrukte bij zijn toelichting op de gewijzigde plannen dat er nog steeds niks definitiefs is aan het ontwerp, omdat het plan nog steeds goedgekeurd moet worden door de gemeenteraad. Toch lijkt het plan een schot in de roos.

Volgens de plannen komen er 16 appartementen in het nieuw te bouwen complex. De plannen staan nog niet eens vast en toch heeft de verkopende makelaardij, Bieze, nu al inschrijvingen. “Er hebben zich al 19 geïnteresseerden ingeschreven,” aldus Gert Siebert. De vraag naar nieuwbouw in Heino blijkt dus voldoende aanwezig.

De verwachte vraagprijs van de appartementen ligt op ongeveer 300.000 euro. Het duurt nog wel even voordat de schop de grond in kan. “We kunnen als alles meezit op zijn vroegst na het vorstverlet beginnen met bouwen,” laat een woordvoerder van projectontwikkelaar Sprengenberg weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.