tweede classic band evening pink floyd

De eerste Classic Band Evening, de Neil Young-avond van 20 maart, was een schot in de roos. Veel veertigers en vijftigers blijken met een goed en warm gevoel terug te denken aan die mooie muziek van bands van vroeger zoals Neil Young. Het was volle bak en het programma sloeg goed aan.

Op zaterdag 29 mei staat een Pink Floyd-avond gepland. Het programma voor die avond is gereed. Het karakter wordt wat anders dan de eerste avond, immers Pink Floyd is qua muziek, geluid, verlichting en sfeer niet te vergelijken met Neil Young of met welke band dan ook. Het is voor de organisatie een uitdaging om met een beperkt budget er toch weer een mooie avond van te maken. Voor de avond is er een Pink Floyd-coverband geregeld, bestaande uit 8 mensen. Deze band bestaat uit muzikanten uit verschillende groepen muzikanten die Pink Floyd helemaal geweldig vinden. Om die reden hebben ze besloten om samen een Pink Floyd-coverband op te gaan richten. De band heet Curb Stone Plays Pink Floyd en is nu ruim een jaar bijeen en timmert behoorlijk aan de weg. Hun optreden bij Taveerne Tivoli wordt hun eerste optreden met een compleet programma. Ze hebben een selectie gemaakt van de mooiste nummers van Pink Floyd.

Verder zal ook een heel jonge Pink Floyd-cover muzikant zijn kwaliteiten laten horen. Met z’n 12 jaren zal Tom Guitar V uit Raalte wel de jongste muzikant zijn. En natuurlijk is nagedacht over wat special effects die zo nadrukkelijk bij Pink Floyd horen. Dj/vj Mark Kappert is die avond ook aanwezig.

Aanvang is om 20.30 uur in Taveerne Tivoli in Raalte. De entree bedraagt 5 euro. Kaartjes zijn te reserveren via info@classicbandevening.nl. De betaling is op de avond zelf. Nadere informatie is te vinden op: www@classicbandevening.nl

Op zaterdag 26 juni is het de beurt aan Led Zeppelin en zaterdag 16 oktober aan Creedence Clearwater Revival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.