twee klachten na eerste examendag

De eerste examendag is in Salland zonder al te veel problemen verlopen. Bij het LAKS kwamen totaal twee klachten uit deze regio binnen. Beide klachten kwamen van HAVO/VWO-afdeling van het Carmel College Salland in Raalte. Deze klachten gingen over de inhoud van het examen en niet over de omstandigheden waarin de examens gemaakt moesten worden. De scholen in Salland lijken dus goed voorbereid te zijn op de eindexamens. De klachten hielden waarschijnlijk in dat de examens te lang of te moeilijk waren.

Vanuit de VMBO afdeling van het Carmel College en vanuit het Cappelenborg in Wijhe kwamen geen klachten binnen bij het Landelijk Aktie Komitee Scholieren. Na de eerste examendag waren landelijk gezien al ruim 10.000 klachten gemeld. Het lijkt er dus op dat die niet uit Salland komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.