Home / archiefcentraal / trr houdt het warm op pannenkoekentoernooi

trr houdt het warm op pannenkoekentoernooi

Het was er vrijdag wel weer voor, voor het traditionele pannenkoekentoernooi voor de jeugd van TRR (tennisvereniging Ramele Raalte). Er deden maar liefst zestig jeugdleden mee, een record voor de meivakantie. De jongsten mochten binnen in de hal spelen, want buiten deed het weer niet mee. De wat oudere jeugd trotseerde het miezerige weer en speelden op de banen buiten.

Als je in beweging was, dan was het ook prima vol te houden. De ouders echter, hadden het bij tijd en wijlen even wat fris om naar hun kroost te komen kijken. Maar het pannenkoekentoernooi, is een gezelligheidstoernooi, je leert elkaar kennen, zowel de kinderen als de ouders. Dus die kou moesten de ouders maar voor lief nemen. En daarbij, voor de lunch werden er pannenkoeken geserveerd. Er zijn er 170 gebakken.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.