Home / archiefcentraal / toeristische stimuleringsprijs voor molen fakkert

toeristische stimuleringsprijs voor molen fakkert

Stichting Molen Fakkert Hoonhorst heeft de toeristische stimuleringsprijs ontvangen. De Stichting Molen Fakkert Hoonhorst zet zich al enkele jaren in voor het behoud en de restauratie van de molen en ook voor beleving van deze culturele plek. Molen Fakkert wordt gerestaureerd en eind 2011 is de molen weer geheel maalvaardig en is Hoonhorst een stuk historie rijker. De toeristische klankbordgroep hoopt dat de stimuleringsprijs een steun in de rug is om de activiteiten van de molenstichting breder onder de aandacht te brengen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.