time out viert tienjarig bestaan met grote prijzen

Als je zaterdag de 22ste een Lelijke Eend door Raalte hebt zien rijden met speakers op het dak, dan was dat niet vanwege weer een Sallands kampioensteam. Nee, het was de Deux Chevaux van de Raalter sportzaak Time Out. Time Out viert feest. De winkel aan de Raalter Marktstraat bestaat namelijk tien jaar. In verband het tweede lustrum houdt Time Out tien dagen lang allerlei acties. Je maakt kans op prachtige prijzen. De hoofdprijs is een auto. Geen 2CV, maar een spiksplinternieuwe Fiat 500. De tweede prijs is een Fespa Scooter en nummer drie is een weekendje Barcelona. De actie loopt al vanaf 19 mei en duurt nog tot 29 mei. Door bij Time Out te kopen maak je kans op een van de prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.