Home / archiefcentraal / time out viert tienjarig bestaan met grote prijzen

time out viert tienjarig bestaan met grote prijzen

Als je zaterdag de 22ste een Lelijke Eend door Raalte hebt zien rijden met speakers op het dak, dan was dat niet vanwege weer een Sallands kampioensteam. Nee, het was de Deux Chevaux van de Raalter sportzaak Time Out. Time Out viert feest. De winkel aan de Raalter Marktstraat bestaat namelijk tien jaar. In verband het tweede lustrum houdt Time Out tien dagen lang allerlei acties. Je maakt kans op prachtige prijzen. De hoofdprijs is een auto. Geen 2CV, maar een spiksplinternieuwe Fiat 500. De tweede prijs is een Fespa Scooter en nummer drie is een weekendje Barcelona. De actie loopt al vanaf 19 mei en duurt nog tot 29 mei. Door bij Time Out te kopen maak je kans op een van de prijzen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Home / archiefcentraal / time out viert tienjarig bestaan met grote prijzen

time out viert tienjarig bestaan met grote prijzen

In verband het tweede lustrum houdt Time Out tien dagen lang allerlei acties. Je maakt kans op prachtige prijzen. De hoofdprijs is een auto. Geen 2CV, maar een spiksplinternieuwe Fiat 500. De tweede prijs is een Vespa Scooter en nummer drie is een weekendje Barcelona.

De actie loopt al vanaf 19 mei en duurt tot 29 mei. Door bij Time Out te kopen maak je kans op een van de prijzen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.