theaterseizoen hollenboer eindigt in wijhe

Höllenboer treedt zaterdag 15 mei in het Capellenborgtheater in Wijhe op met de show Hej’t of Kriej’t. Naast het duo Gerard Oosterlaar en Bas van der Toorn is zanger/gitarist Hans Nieuwenhuis van de partij voor de muzikale ondersteuning. Het is de laatste voorstelling van dit seizoen op de speellijst van Höllenboer.

Met zijn liedties, varsies en stukkies is Höllenboer nu de boer op met de eerste theatertour Hej’t of Kriej’t. Puntige teksten, droge humor, dromerige melodieën, bloemrijk dialect en vooral geen culturele strapatsen. Dat wil Höllenboer. Zegswijzen en gewoontes uit Salland zijn de uitgangspunten van het duo

Kaarten kosten 17 euro per stuk aan de zaal, in de voorverkoop zijn ze een euro goedkoper. Kijk voor meer informatie staging2.capellenborgtheater.nl Het optreden begint om 20.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.