theaters olst wijhe presenteren programma

‘Samen uit’, zo heet de programmabrochure van de theaters Holstohus in Olst en Capellenborg in Wijhe. Woensdag 2 juni ontvangt wethouder Ans Otterloo het eerste exemplaar van deze brochure. De uitgave wordt ook huis aan huis verspreid in Olst en Wijhe en staat vanaf de presentatie op de websites van de twee theaters.

Het huidige motto Samen uit duidt op een nog nauwere samenwerking tussen de twee theaters en op de bezoekers, die ongeacht hun woonplaats, samen uit kunnen gaan in beide theaters.

De programma’s behelzen vrijwel alle genres, zoals cabaret, toneel, revue, musical en muziek.

De programmeurs hebben veel artiesten van naam weten vast te leggen zoals Ernst Jansz (Doe Maar), Vera Mann, Diederik van Vleuten, Boh Foi Toch, Vrouw Holland, Wiejes Kabaret, Niet Schieten, De Varkensfabriek en Mrs. Einstein. Bijzonder is, dat het Holstohus Theater in maart volgend jaar een locatie wordt van het derde Deventer Brechtfestival. Dit festival is zo’n succes, dat het wordt uitgebreid buiten de stadsgrenzen van Deventer.

Ook aan de jonge theaterbezoekers is ruimschoots gedacht. Zo zal Hakim te gast zijn, brengt Vet Theater de voorstelling Achtste groepers huilen niet, voert het Zwols Symfonie Orkest het sprookje Roodkapje op muziek uit en staat er een circusproject op het programma.

Kaarten bestellen kan vanaf 3 juni meteen al digitaal. De voorstellingen staan dan op staging2.kulturhusolstwijhe.nl en op staging2.capellenborgtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.