sv marienheem viert 50 jarig bestaan

Gedurende hele periode is er in de bovenzaal van ’t Asspel een expositie te bewonderen over 50 jaar SV Mariënheem. De bezoekers kunnen kijken naar en herinneringen ophalen aan de hand van vele honderden foto’s , vergroot tot A- vier formaat en enige zelfs tot A- nul formaat Op deze dagen is er voor de kleintjes volop speelgelegenheid.

De festiviteiten beginnen donderdag 27 mei om 19.30 uur met een speciale wedstrijd op het hoofdveld tussen spelers van de kampioensteams uit 1963, 1973, 1981, 1985 en 1992. Ook de oud-trainers en oud-grensrechters van deze kampioensteams zijn aanwezig.

Vrijdagavond staat er vanaf 19.30 uur een grote receptie op het programma. Iedereen die zich betrokken voelt bij de club is welkom. De receptie zal van 19.30 uur tot 22.00 uur bestaan uit toespraken van de voorzitter, vertegenwoordigers van de gemeente, de KNVB, verenigingen uit Mariënheem en de vertegenwoordiger van de voetbalclubs uit de gemeente Raalte. Tevens worden het nieuwe ‘Wie woont waar’ en het speciale jubileumboek aan de voorzitter overhandigd. Om 22.00 uur volgt de officiële opening van de expositie. Vanaf 22.00 uur is er een gezellig samenzijn in de grote tent.

De zaterdagmorgen- en middag staan in het teken van de jeugd. Ben Wijnstekers verzorgt clinics voor de F- tot en met B-teams. De clinic voor de E- en F-jeugd start om 8.15 uur; de clinic voor de D- en C-jeugd begint om 9.15 uur en vanaf 11.15 uur is de B-jeugd aan de beurt. In de grote tent is er ’s avonds om 19.00 uur een eucharistieviering die geleid wordt door pastoor Scholten. Om 21.00 uur barst het feest los in de grote tent. Een DJ zorgt voor de juiste muziek en daarnaast staan er ook optredens op het programma van een aantal plaatselijke artiesten. Alle leden, oud-leden en hun aanhang zijn welkom.

De zonda morgen staat in het teken van een mixtoernooi voor alle spelende en steunende seniorenleden en de spelers van A1. Iedereen die niet voetbalt, is natuurlijk van harte welkom om vader, moeder, vriend, vriendin of wie dan ook aan te moedigen. De organisatie van het mixtoernooi is in handen van het zesde elftal. Aanvang is om 9.30 uur.

‘s Middags om 14.00 uur staat er een wedstrijd van Oud Twente tegen het eerst team van SV Mariënheem op het programma. In het team van oud-Twente spelen onder andere Niels Oude Kamphuis en Spira Gruic mee. Bij de entree wordt een vrije gift gevraagd. De inkomsten komen ten goede aan de Johan Cruijff Foundation. Daarna is er volop gelegenheid om in de tent of op het terras na te babbelen over de wedstrijd, het afgelopen programma, de expositie of … wat je maar wilt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.