strippen tijdens oranjefeesten eikelhof

Het feest begint vrijdag om 19.00 uur met de officiële opening en een indoor pannavoetbaltoernooi voor de jeugd van 6 tot en met 18 jaar net als vorig jaar. De avond wordt verder omlijst met eigentijdse discomuziek. “We hebben het programma op vrijdagavond sinds vorig jaar aangepast, vertelt Arjan Klein Ovink namens de Oranje Vereniging Eikelhof, die tekent voor de organisatie van het feest. “In de voorgaande jaren hadden we bijvoorbeeld onder andere Mooi Wark en Plork & de aannemers geprogrammeerd, bepaald geen kleine namen, maar we trokken er te weinig bezoekers mee. En omdat het vorig jaar met het Pannavoetbal goed is bevallen, doen we dit weer.”

Zaterdagochtend gaat het programma vanaf 9.30 uur verder met de jaarlijkse kofferbakverkoop en kleedjesmarkt. Iedereen die iets te verkopen heeft, kan meedoen. Om 12.00 uur beginnen de trekkerslepwedstrijden. De organisatie verwacht om en nabij de honderd deelnemers. De wedstrijden tellen weer mee voor de Stöppelhaenecompetitie. Om 21.00 uur begint een grote feestavond met medewerking van de formatie Boulevard. Deze band speelde al met artiesten als Anita Meyer, Henk Westbroek en Xander de Buisonjé, maar staat vooral bekend als gezellige coverband die al op menig tentfeest heeft gestaan. Op de Eikelhof brengt de band de show ‘Zappen’. Een duizelingwekkende rit langs alle uithoeken van de popmuziek. Van Abba, Queen en The Beatles tot Pink, Robbie Williams en Metallica.

Zondag kun je vanaf 9.30 uur meedoen aan een fietstocht door de omgeving met een brunch. Om 14.00 uur begint een modelvliegtuigenshow en tegelijkertijd zijn er in het kader van de ‘Kids Super Sunday’ allerlei spelletjes en activiteiten voor de kinderen. De jaarlijkse gazonmaaierrace staat dit jaar niet op het programma. “Na een aantal jaren waarin die races een vaste waarde voor ons feest waren, hebben we besloten dat het tijd werd voor iets nieuws”, vertelt Arjan. Daarvoor in de plaats de stripwedstrijden. Nou verwachten we niet meteen dat we daar diverse stripdansers en –danseressen aan het werk zullen zien, dus de organisatie bedoelt er vast wat anders mee. Als je wilt weten wat, zul je een kijkje moeten nemen. “Maar ik kan je wel beloven dat ook dames zullen strippen”, zo maakt Arjan het verhaal nog even wat spannender. “Het wordt hoe dan ook een spectaculair onderdeel. De bezoekers mogen iets moois verwachten.”

Vanaf 15.00 uur kun je kijken en luisteren naar de Radio NL Drive-in show, een vier uur durend muziekspektakel voor jong en oud. Naast de Dikdakkers en Robbie Ronalds is ook Judith Peters en Kevin Smit te gast.

Voor meer informatie en/of inschrijving kun je een kijkje nemen op staging2.oranjefeesteneikelhof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.