sp raalte voert plakkersoorlog

Vredelievende plakoorlog met de SP

“De verkiezingsposters van de SP zijn in Raalte weer weg”, schreef Janneke Dochter zondag [URL=https://sallandcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=17885]in haar column[/URL]. Dat was ons nog niet opgevallen, dus even fractievoorzitter Willy Lourenssen gevraagd naar het hoe en waarom. “De SP blijft voor het in stand houden van vredelievende plakoorlogen en kiest daarbij graag de aanval” is zijn antwoord. Willy legt ook uit hoe het werkt.

“Na de raadsverkiezingen hebben gemeenten besloten de verkiezingsborden te laten staan voor de komende Kamerverkiezingen op 9 juni. De SP heeft daar handig gebruik van gemaakt door in vier rondes SP-posters te plakken. Zes weken voor de verkiezingen dient de gemeente schoongemaakte verkiezingsborden te plaatsen. Het was dus te verwachten dat de gemeente zes weken voor 9 juni een schoonmaakronde langs de borden zou houden. Dat is recent gebeurd.”

Maar dan de plakoorlog van de SP. De borden zijn schoon opgeleverd, mag je raden welke partij als eerste die nieuwe borden weer beplakt heeft. Juist, de SP.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.