smeekens ook volgend jaar bij controlploeg

Jan Smeekens schaatst ook volgend jaar bij de schaatsploeg van Control. Jac Orie is weer zijn coach. Smeekens tekende woensdag bij, net als Mark Tuitert en Stefan Groothuis. Ze deden dat daags nadat Orie zelf ook zijn cotract verlengd had.

Control zoekt nog een aantal subsponsors om de begroting volgend jaar rond te krijgen. Smeekens, afgelopen seizoen tweede op de wereldbeker 500 meter, heeft er blijkbaar vertrouwen in dat dat helemaal goed komt, net als dat hij er destijds alle vertrouwen in had dat er een nieuwe hoofdsponsor kwam na het failliet van de DSB-bank.

Marianne Timmer, Annette Gerritsen en Margot Boer hebben hun handtekening nog niet gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.