sharina van dort verlaat kwiek

Sharina van Dort komt volgend seizoen niet meer uit voor Gibo Groep Kwiek uit Raalte. De international speelt volgend seizoen voor Bizztravel Dalfsen. Van Dort heeft vier seizoenen voor Kwiek gespeeld. Van Dort is niet de eerste speelster die na dit seizoen van Kwiek naar Bizztravel verhuist. Eerder kondigde keepster Karin Roescher ook al haar vertrek aan.

Na de aankondiging van het stoppen van Josien Klarenbeek heeft Bizztravel Dalfsen haar opvolgster vastgelegd in de peroon van Sharina van Dort. In de laatste vier jaar heeft de inwoonster van Wijhe ook deel uitgemaakt van de HandbalAcademie. Van Dort heeft 18 A-interlands gespeeld voor het Nederlands team (33 doelpunten). Erg lang hebben de onderhandelingen tussen Bizztravel en Sharina van Dort niet geduurd: Na iets meer dan een week waren ze eruit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.