Home / archiefcentraal / second home kitojo wint johan wind prijs

second home kitojo wint johan wind prijs

De Stichting Second Home for Children Uganda, ook bekend als Second Home Kitojo, is de winnaar van de Johan Wind-prijs van 2009. Met de Wind-prijs ontvangt de stichting ook een cheque van 5000 euro. Woensdagavond 26 mei om 19.00 uur wordt de prijs uitgereikt in het kantoor van SCOS aan de Monumentstraat in Raalte.

De Johan Wind-prijs is ingesteld ter gelegenheid van het afscheid van Johan Wind als directeur van het speciaal primair onderwijs in Raalte, op 27 oktober 2004 en wordt gefinancierd door Stichting Christelijk Onderwijs Salland . Het bestaat uit een jaarlijks uit te keren geldbedrag van 5000 euro, bestemd voor personen, instellingen of organisaties die volgens het oordeel van een voordrachtscommissie zich in bijzondere mate inzetten voor de ontwikkeling, onderwijs en/of zorg voor kinderen in kwetsbare of achterstandssituaties.

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.