sdol e2 voorjaarskampioen

Onder aanmoediging van vele ouders, opa’s, oma’s vriendjes en andere geïnteresseerden is SDOL E2 kampioen geworden. In tien gespeelde wedstrijden werden maar liefst tien overwinningen behaald.

Afgelopen maandag was Heino E4 aan de beurt. Na een spannende wedstrijd werd een achterstand van 0-1 weggewerkt in een klinkende overwinning van 3-2. In de kantine is daarna de kampioenstaart aangesneden en uiteraard opgegeten en na de mooie huldiging woorden van Geert Lorkeers is Luttenberg onveilig gemaakt vanaf de luidruchtige ‘platte wagen’.

E2 wist in de tot nu toe gespeelde wedstrijden 56 keer te scoren met slechts 16 tegendoelpunten. Nu rest nog één laatste wedstrijd in en tegen Raalte en dan zit het seizoen, op nog 2 toernooien na, erop. Alle jongens zullen na de zomer in de D-tjes te bewonderen zijn en uiteraard weer gaan strijden voor het volgende kampioenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.