schutte informatisering houdt seminar citrix

Schutte Informatisering houdt op 23 juni een seminar over de nieuwe versie van Citrix. Citrix is een systeem dat het mogelijk maakt om vanuit alle mogelijke locaties die van internet zijn voorzien, toegang te verkrijgen tot je eigen bestanden. Dit kan met laptops en computers, maar bijvoorbeeld ook met smartphones.

Tijdens het seminar zullen diverse gastsprekers je kennis laten maken met deze nieuwste versies van de oplossingen van Citrix. De demo van XenDesktop 4 en XenApp 6 laat de verbeteringen van dichtbij ervaren.

De ervaringen van Schutte Informatisering met het werken middels XenDesktop 4 en XenApp 6 worden daarnaast uitgelicht en ook kunt u kennis maken met Werkplek Online en de perfecte integratie daarvan met Citrix.

Inschrijven kan via http://staging2.schutte-informatisering.nl/index.php/citrix_seminar/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.