schutte informatisering helpt met facturering

Schutte Informatisering in Lemelerveld heeft een nieuw programma ontwikkeld waarmee bedrijven meer overzicht kunnen krijgen in hun facturenstroom. Met de software S-FactFlow wordt het administratief proces versneld en de kans op fouten en te late betalingen daalt aanzienlijk.

Door middel van de S-FactFlow oplossing van Schutte Informatisering wordt het mogelijk om per factuur een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren. Gemiddeld kan er per kostenfactuur een besparing tot zeventig procent gerealiseerd worden. Om nog maar niet over de tijdbesparing te spreken. Tevens geeft het proces inzicht in de te verwachten uitgaven op de betalingsbalans.

Het programma zorgt ervoor dat facturen gescand worden met behulp van Optical Character Recognition (OCR) waardoor de gescande facturen ook doorzocht kunnen worden op tekstuele inhoud. Facturen kunnen digitaal geaccordeerd worden, maar ook is het mogelijk om digitaal vragen uit te zetten bij de betrokken collega’s voordat er akkoord gegeven wordt.

“Voor veel bedrijven is de facturenstroom niet overzichtelijk waardoor veel facturen onnodig te laat worden betaald”, zo motiveert Schutte Informatisering. “Daarnaast is het frustrerend dat facturen zoekraken tussen bergen papieren maar ook dat het zoeken naar een bepaalde factuur veel tijd in beslag neemt. Een bedrijfsproces als de facturenstroom is complex en vergt daarnaast ook nog eens veel tijd en ruimte. Tijd, ruimte en geld dat ook anders besteed kan worden. Het vinden van een passende en betaalbare oplossing voor het digitaliseren van facturen is echter voor veel bedrijven een crime. Uit ons onderzoek is gebleken dat de vraag naar inzicht in de facturenstroom bij bedrijven groot is. Wij hebben nude oplossing ontwikkeld!”

Meer informatie over S-FactFlow is te vinden op staging2.s-factflow.nl.

Voor meer informatie over de oplossingen van Schutte Informatisering zie staging2.schutte-informatisering.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.