schoorsteenbrandje raalte mooie oefening

Een schoorsteenbrandje aan de Melisse in Raalte was reden voor de brandweer om maandag aan het einde van de ochtend uit te rukken. Toen de brandweer te plaatse kwam, bleek het allemaal mee te vallen. “Het valt wel mee hoor,” vertelde de bewoner direct aan de toegesnelde hulptroepen.

Voor de Raalter brandweer was het voorvalletje een mooie manier om kennis te maken met nieuwe apparatuur. Met een katapult probeerden de brandweerlieden begeleidende apparatuur naar boven te schieten. Iets dat nog wel enige oefening behoeft, want na ruim een kwartier schieten was de apparatuur nog steeds niet op de gewenste hoogte aangekomen.

De bewoner, die de rust volledig zelve was grapte: “Wat nou als er echt brand is? Moet ik dan de brandweer bellen?” Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en naar het schijnt is ook de materiële schade niet al te groot.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.