salvora zoekt versterking

Volleybalvereniging Salvora uit Raalte is op zoek naar versterking voor de damesteams. Dit in verband met het vertrek van enkele speelsters. Zij gaan weg naar andere verenigingen of zijn van plan een stage te volgen in het buitenland. Iedereen kan tot medio juni gratis meetrainen.

“Vanuit onze jeugd is er te weinig versterking om deze (mogelijk) vertrekkende speelsters te kunnen vervangen”, stelt de Volleybalvereniging. Salvora is vooral op zoek naar aanvalsters voor het eerste, tweede en derde damesteam. “Maar ook voor onze meisjes A, waarvan enkele speelsters gaan studeren, zijn we op zoek naar nieuwe speelsters.”

De huidige ambitie van Salvora is om met elk damesteam te promoveren (Dames 1 komt dan uit in de regiodivisie). Natuurlijk is het voor iedereen (jong en oud, dames en heren) mogelijk om bij Salvora te volleyballen. Zo beschikt de vereniging ook over drie fanatieke recreantenteams (heren, dames en gemengd). De competitief ingestelde volleyballer kan natuurlijk ook aansluiten bij heren 1. De aanbieding om gratis mee te trainen geldt uiteraard ook voor de heren.

Interesse? Kijk voor meer informatie op staging2.salvora.nl, stuur een email naar info@salvora.nl of bel naar Marieke Bömer, tel: 0572-355993.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.