salvora mc1 zonder zelf te spelen kampioen

De week ervoor had het team onder grote publieke belangstelling gewonnen van Dros Alterno. Vooraf werd gedacht aan een makkelijke overwinning, omdat de tegenstander onderaan de rangslijst bungelde. Maar de tegenstander gaf zich niet makkelijk gewonnen. Desondanks werd de wedstrijd met ruime cijfers gewonnen: 25-9, 25-19, 25-13 en 25-17.

En toen begon het lange wachten voor Salvora. Spiker MC1 moest en week later namelijk pas spelen tegen Bruvoc MC1. En Spiker had net als Salvora slechts drie punten verloren. Om 14.00 uur zal er naar Spiker worden gebeld voor de uitslag en ondertussen zat het hele team in grote spanning.

Uiteindelijk kwam het verlossende antwoord. Spiker had de wedstrijd wel gewonnen met 3-1, maar dat betekende dat Salvora kampioen was. We zijn met ons allen naar het Tijenraan gegaan om dit te vieren. Van onze ouders hebben we een versierde roos gekregen. Van trainer Hans kregen we een verrassing in een leuke verpakking en natuurlijk was er de feestpatat van Salvora. Al met al was het een groot feest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.