rozendaelgroep op landeliijke scoutingwedstrijd

Pinksterweekend is vanouds een scoutingweekend. Een prachtige gelegenheid voor meerdaagse kampen. Een team van scouting Heino doet mee aan de Landelijke Scouting Wedstrijden. Zondag in alle vroegte zijn ze met twee auto’s vanuit Heino vertrokken.

We hebben het over het scoutingteam van de Rozendaelgroep uit Heino dat in april aan de regionale scoutingwedstrijden meedeed en daarom dit weekeinde namens de regio afgevaardigd is voor de Landelijke Scouting Wedstrijden in Baarn. Er doen 115 scoutteams mee.

Het team van scouting Heino bestaat uit patrouilleleider Lesley, assistent patrouilleleider Mirthe, Manon, Geron, Jurgen, Bern en Anneloes. Vanavond keren ze weer huiswaarts. We krijgen vast de resultaten weer meegedeeld. Met naar we hopen mooie foto’s erbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.