Home / archiefcentraal / rondleidingen in de kruisverheffing

rondleidingen in de kruisverheffing

De VVV/ANWB Raalte organiseert in samenwerking met het cultuurfonds van de Heilige Kruisverheffing in Raalte deze zomer enkele bijzondere rondleidingen in die kerk. Een deskundige gids vertelt onder andere over de unieke geschiedenis van de kerk, het Adema-orgel en de prachtige glas-in-loodramen. Bovendien kun je een kijkje nemen vanaf de orgelplaats bovenin de kerk, waardoor je een mooi overzicht hebt van de basiliek.

De rondleidingen zijn elke 14 dagen op de woensdagochtend om 10.15 uur van 2 juni tot en met 25 augustus. De kosten zijn 4 euro per persoon en aanmelden kan tot een dag van te voren bij de VVV/ANWB Raalte: 0572-352406.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.