rohda raalte in nacompetitie topklasse

In de zondaghoofdklasse C is de spanning tot de laatste speelronde enorm groot. Zondag speelt Rohda 1 haar laatste competitiewedstrijd thuis tegen koploper de Treffers. Bij winst kan het eerste elftal zich opmaken voor de nacompetitie om promotie naar de topklasse. Hiervoor is het team van trainer Peter Reumer wel afhankelijk van Be Quick Groningen en Juliana ’31. De concurrent uit Groningen moet haar thuiswedstrijd verliezen van Nieuw-Buinen, dat nog strijdt tegen degradatie. Juliana uit Malden, dat vorig jaar samen met Rohda naar de hoofdklasse promoveerde, mag in Friesland niet winnen van Sneek Zwart/Wit.

Het wordt een zware opgave voor Rohda, niet in het minste geval omdat de Treffers in Raalte kampioen van de hoofdklasse C kan worden. De roodzwarte formatie staat 3 punten voor op de nummer twee: FC Lienden. Als we de geluiden uit Groesbeek mogen geloven zullen honderden supporters naar Raalte komen om hun team te steunen.

Rohda Raalte – De Treffers begint zondag om 14.00 uur. De belangen zijn aan beide zijden groot, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. Plaatst Rohda zich voor het toetje dat ‘nacompetitie voor promotie naar de topklasse’ heet? Rohda roept supporters op te komen kijken: “Ons eerste kan jouw steun goed gebruiken!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.