rohda c1 na strafschoppen in bekerfinale

Rohda C1 heeft zich in een zinderde wedstrijd geplaatst voor de beker finale. Waar normaal gesproken Rohda Raalte niet bekend staat als een echte cupfighter heeft C1 zich inmiddels wel degelijk zo ontpopt. Schalkhaar opende na rust de score, met behulp van de scheidsrechter die een buitenspel doelpunt goedkeurde. Twee minuten later viel ook de 0-2 doordat in de verdediging van Rohda wanorde was ontstaan.

Maar toen, wat vele supporters al niet meer verwacht hadden, gebeurde het toch. Uit een corner scoorde Lars Hollegien de aansluitingstreffer. Met het vertrouwen en de gedachte dat C1 meer als een team speelde dan de tegenstander, ging het op jacht naar de gelijkmaker. Deze kwam vijf minuten voor het eindsignaal. Djaimy Spoolder die in een 1 tegen 1 situatie de bal bekeken langs de keeper in het net plaatste, 2 -2.

Het gevolg was dat de penalty’s uitsluitsel moesten geven wie uiteindelijk in de finale mag acteren. De naar de FC Twente voetbalacademie vertrekkende keeper Max Hulsebosch stopte direct de eerste penalty waarna Daan, Djaimy, Lars en Coen hun penalty heel koelbloedig binnenschoten. Het resultaat van deze overwinning met behulp van strafschoppen was een uitbundig C1. Ouders werden bedankt en onder leiding van Koen Schrijver werd menig maal “zal er dan geen Rood en Geel meer wezen” gezongen.

De overwinning is te danken aan de geweldige teamprestatie waarbij de spelers zich slechts alleen concentreerden op het uiteindelijke doel; de overwinning. Iets waar de begeleiding en het publiek nog veel van kan leren!

Voor deze analyse danken we Niek Hollewand.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.