rohda 17 bekroont seizoen met titel

De voetballers van Rohda Raalte 17 hebben afgelopen zondag het kampioenschap in de 7e klasse voor zich opgeëist. Een erg goed seizoen werd daarmee bekroond. Na een prima seizoensvoorbereiding werd in de eerste wedstrijd bij OVC ’21 de eerste overwinning geboekt. Na een winstpartij tegen Broekland werd de eerste nederlaag geleden bij Hattem.

Gelukkig bleek dit een incident te zijn en werd er een prima reeks neergezet. Tot aan de winterstop werd er niet meer verloren; achtereenvolgens werden SDOL, USV, Heino, Heeten en Mariënheem verslagen. Vervolgens werd ook de kraker tegen koploper Dalfsen gewonnen met het kleinst mogelijke verschil; 1-0.

Gedurende de winterstop werd er zo veel mogelijk getraind; op het veld, in de zaal en in het zwembad werd de conditie op peil gehouden. Na de winterstop kwam Rohda Raalte 17 wat moeizaam op gang, Hattem werd nipt verslagen en de uitwedstrijd tegen SDOL leverde puntverlies op. Voor het eerst werd er gelijkgespeeld en Dalfsen, de toenmalige nummer 2, rook bloed en verkleinde de achterstand tot 1 punt.

De wedstrijd tegen SV Dalfsen werd gebombardeerd tot ‘kampioenswedstrijd’. Het in groten getale opgekomen publiek werd getrakteerd op een prima wedstrijd die met 3-1 werd gewonnen. Het feest barstte na het laatste fluitsignaal los op het veld, zette zich voort in de kleedkamer, de kantine, op de platte wagen, bij de Gouverneur en tot slot werd Boode aangedaan. Het schijnt nog lang gezellig te zijn geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.