reunie voor oud leden van sokkestoppers

Carnavalsvereniging De Sökkestoppers staat in het weekend van 28 en 29 mei uitgebreid stil bij het 44-jarig bestaan van de vereniging. Op zaterdag 29 mei is er een grote feestavond met optredens van Jan Smit en Goeiesmorgens Juffrouw Jannie. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Smulbaai in Heino.

Op vrijdagavond 28 mei duiken de Sökkestoppers in de geschiedenis van de vereniging. Er is een presentatie van oud-prinsen en er zijn verschillende optredens, die bekend zijn uit het verleden van de Heinose carnavalsvereniging. Zo wordt de avond afgesloten met de formatie Alle 5, die speciaal voor deze gelegenheid eenmalig bij elkaar is gekomen.

Deze jubileumavond op 28 mei is te beschouwen als een grote reünie. Aangezien er slechts een paar afzeggingen zijn, zullen bijna alle oud-Prinsen aanwezig zijn, maar De Sökkestoppers hopen dat ook zoveel mogelijk oud-leden van de Raad van Elf, oud-jeugdraadsleden, oud-commissieleden en andere oud-leden en vrijwilligers aanwezig zullen zijn.

Er wordt getracht om iedereen persoonlijk uit te nodigen, maar niet alle namen en adressen zijn bij de vereniging bekend. Wie zich aanmeldt via het e-mailadres rudibuitenkamp@hotmail.com kan rekenen op een gratis toegangsbewijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.