Home / archiefcentraal / raaltese lindsay maakt serie over suriname

raaltese lindsay maakt serie over suriname

De in Suriname verzeild geraakte Raaltese Lindsay Goosens is ver gevorderd met een dramaserie over Suriname. ‘Suriname, de serie’ is de alles omvattende naam van de tv-reeks over, zoals de trailer op youtube zegt, het land van uitersten, over een land ook vol corruptie.

Lindsay trok naar Suriname om samen met haar vriend een reisbureau op te zetten. Haar vriend overleed echter. Lindsay ging niet bij de pakken neerzitten, maar startte een filmproductiebedrijf. De serie over Suriname is een van de grote toppers van het bedrijf. De trailer is te zien op youtube. De onderhandelingen met kopers lopen op dit moment. “dus wie weet… binnenkort in NL!” mailt Lindsay ons en ze verwijst naar meer producties van haar bedrijf.

“Als je op youtube zoekt op macitmedia vind je onze laatste producties. Ik zal ze binnenkort weer upgraden want we ronden een viertal projecten af, de komende weken.” En ze sluit af met “Brasa uit een warm Suriname!”

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.