Home / archiefcentraal / prijzen winnen tijdens het boodschappen doen

prijzen winnen tijdens het boodschappen doen

Afgelopen weekend konden bezoekers van de Jumbo supermarkt in Raalte bingo spelen met hun winkelwagentje, tijdens de zogeheten Karrenbingo. Tijdens dit evenement zijn er op de winkelwagens in de Jumbo bingogetallen geplaatst waarmee de klanten bingo konden spelen.

Één keer in het uur werd er een trekking gehouden. De prijzen die zijn weggegeven waren onder andere 1 minuut gratis winkelen, dinerbonnen bij Vital Centre & Zwakenberg en een tegoed op het onlangs geopende www.cardies.nl

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.