prijswinnaars pinkster party hebben bericht

Salland Centraal mocht in samenwerking met de organisatie van de Raalter Pinkster Party maar liefst twintig kaarten weggeven voor het feest van zaterdagavond. De prijsvraag, leek in eerste instantie geen ontzettend moeilijke opgave.

We vroegen naar de titel van het album dat The Horse Company vorig jaar uitbracht. Het antwoord hierop moest natuurlijk zijn “Olympus.” Onder de deelnemers werd Olympus nogal eens verward met Olympia.

De winnaars van een setje kaarten hebben inmiddels via de e-mail bericht van ons ontvangen. De kaarten worden vrijdag, of uiterlijk zaterdag, bij hen thuisbezorgd. Namens Salland Centraal feliciteren we de prijswinnaars en wensen we ze uiteraard een hele mooie avond toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.