Home / archiefcentraal / prijswinnaars heinose winkeliersvereniging

prijswinnaars heinose winkeliersvereniging

De voorzitter van de Heinose Winkeliersvereniging, Kim van de Worp, heeft tijdens Koninginnedag de 5 hoofdprijzen van de Oranje-actie uitgereikt. De Heinose Winkeliersvereniging HWV hield in april een Oranje-actie. Bij besteding van 10 euro of meer konden klanten hun gegevens en telefoonnummer op de kassabon zetten en in een ton doen. De heer of mevrouw Huli won de hoofdprijs, een gasheater inclusief gasfles 250 euro. Mevrouw Bos won de tweede prijs, een Skottelbraai 150 euro en familie Koopman, Kruisdijk en v/d Berg wonnen een vleespakket t.w.v. 50 euro. Daarnaast werden er 10 prijswinnaars blij gemaakt met 1 meter gratis (fris)drank.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.