podium heino presenteert programma

Het nieuwe theaterseizoen biedt een gevarieerd aanbod: van cabaret tot kindervoorstelling en van toneel tot concert. Cabaretier Jochen Otten opent het seizoen op 8 oktober met zijn voorstelling ‘Belastend materiaal’. Verder op het programma: De Nachtzusters (12 november), Robin Bleeker en Berry Lussenberg (10 december), Nikki Romijn (een tribute aan Kate Bush op 28 januari) en Margreet Kampen (over het leven van Etty Hillesum die in 1943 omkwam in een Duits concentratiekamp). Daarnaast staan er ook twee familievoorstellingen op het programma, te weten ‘De lakei en de prinses’ (27 oktober) en ‘Achtste-groepers huilen niet’ (16 februari). Ook biedt Podium weer enkele klassieke concerten van het Duranck Trio (12 december) en het Valerius Ensemble (3 april).

“Ons theatertje ontwikkelt zich steeds verder”, stelt Piet Schippers, voorzitter van Podium Heino. “Dankzij subsidie van de Rabobank, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de gemeente Raalte hebben we een echt podium kunnen aanschaffen. Podium Heino blijft echter een vrijwilligersorganisatie. Dat we toch een steeds aantrekkelijker wordend programma kunnen neerzetten, hebben we vooral te danken aan de bezoekers en sponsors. Dankzij een samenwerkingsverband met andere theaters in het oosten van het land worden we ook zichtbaar via de website staging2.jouwtheater.com.”

De brochure ligt bij de VVV, maar wordt ook huis aan huis verspreid. Het hele programma is ook te vinden op staging2.podiumheino.nl. Bij de VVV kunnen de bestelformulieren voor de voorstellingen en concerten worden ingeleverd. Kaarten bestellen kan ook door te mailen naar info@podiumheino.nl met vermelding van naam en adres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.