Home / archiefcentraal / pleinfeest in luttenberg met erwin nyhoff

pleinfeest in luttenberg met erwin nyhoff

Na het succes van vorig heeft Elckerlyc besloten om ook dit jaar weer een gratis Pleinfeest te organiseren. Op woensdag 12 mei, de avond voor Hemelvaart, staat Erwin Nyhoff samen met zijn Jim op een openluchtpodium op de parkeerplaats voor Elckerlyc.

De lampjes zijn er weer en ook de vuurkorven en de barbecue zullen weer branden. De muziek is ditmaal in handen van Heetenaar Erwin Nyhoff. Samen met zijn zoon Jim zal hij een muzikale trip maken door de laatste vijftig jaar. Met eigen nummers van onder andere The Prodigal Sons, maar ook grote helden als Elvis Presley en Johnny Cash zullen de revue passeren.

De perfecte muziek voor een mooie lenteavond. Het begint tegen half negen, zo na de koffietijd. De entree is gratis.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.