pinksterrace vol tegenslagen voor serco team

In de wedstrijd die over 16 ronden werd verreden merkte Danny de Boer dat zijn voorrem na drie ronden al duidelijk minder wed. Halverwege de race lag hij op de zesde plek, maar daarna moest Danny elke ronde terrein prijsgeven omdat hij niet meer kon vertrouwen op de voorrem.

Uiteindelijk finished Danny als elfde. Twee coureurs worden nadien nog geschrapt uit de uitslaglijst vanwege onreglementaire veranderingen aan de motor. Het Serco Racingteam wordt daardoor negende en neemt 7 kostbare wedstrijdpunten mee naar huis.

Danny de Boer:“Ontzettend balen natuurlijk. Na een goede warm-up in de ochtend had ik me voorgenomen om ’s middags flink de aanval in te zetten richting de top vijf. Door het probleem met de voorrem kon ik niets anders doen dan met gepaste snelheid de race uitrijden om toch nog enkele punten te scoren”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.