patat en cola voor jeugdkampioenen rohda

Rohda Raalte E5 en E11 zijn kampioen geworden van de derde klasse BY. En bij een kampioenschap hoort natuurlijk patat en een glas frisdrank.

In de spannende competitie behaalden beide teams evenveel punten. Onder toeziend oog van opa’s, oma’s, ouders en broertjes en zusjes speelden de teams de laatste wedstrijd tegen elkaar. In een zinderende wedstrijd tussen beiden ging het gelijk op en de wedstrijd eindigde ook in een gelijke stand, 2-2.

Nadat de scheidsrechter floot voor het eindsignaal werden de jongens gehuldigd in de kantine van Rohda Raalte. Gebroederlijk zaten de ‘concurrenten’ vol spanning te wachten op de uitreiking van de oorkondes en bekers. Dit natuurlijk onder het genot van een glas frisdrank en patat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.