opnieuw autouwtrek op elshoffeest

Het Elshoffeest presenteert op zondagmiddag 13 juni voor de tweede keer het programmaonderdeel ‘autouwtrek’. Bij Autouwtrek strijden twee auto’s tegen elkaar. De auto’s -verbonden met een band- staan elk op een betonnen ondergrond.

Wanneer het ‘touw’ gespannen staat en het startsignaal wordt gegeven, is het de bedoeling de tegenstander zo snel mogelijk van de plaat te trekken. Er wordt gereden in verschillende gewichtsklassen, en er is een speciale klasse voor de zware jongens. Bij genoeg deelname is er ook een aparte damesklasse.

Voor de mooist gepimpte auto is er tevens een leuke extra prijs te winnen. Wil je mee doen mail dan naar info@elshoffeest.nl. Je kunt je ook altijd nog opgeven voor het volleybaltoernooi dat wordt gehouden op zaterdagmiddag 12 juni. Op staging2.elshoffeest.nl vind je meer informatie over het toernooi en andere activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.