ophof sleept opnieuw titel in de wacht

Onder barre weersomstandigheden heeft de 45 jarige Edwin Ophof uit Raalte afgelopen zondag in Nieuwkoop op de halve triathlon zijn vierde Nederlandse titel bij de masters van dit jaar weten binnen te halen.

De wedstrijd bestond uit 3 km zwemmen, 84 km fietsen en 20 km lopen. Met een achterstand van 3 minuten na het zwemonderdeel in de Nieuwkoopse plassen wist hij deze achterstand, na zijn favoriete onderdeel het fietsen, om te zetten in een voorsprong van 7 minuten op de nummer twee Piet van Tol.

Tijdens het looponderdeel kon hij deze voorsprong continueren en finishte in 4.12 02 uur. In het overall Nederlands klassement was Ophof terug te vinden op een keurige 18e plaats. Dit jaar veroverde de sportschoolhouder uit Raalte al titels op het onderdeel crosswinter duathlon, de Long Distance duathlon en de Europese titel op de LA duathlon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.