open tennistoernooi bij tv lemelerveld

Tennisvereniging Lemelerveld organiseert tijdens de Pinksterdagen voor de zeventiende keer een groot open toernooi. Het Rabobank Pinkstertoernooi start op donderdagavond 20 mei en eindigt op maandagmiddag 24 mei met de finalewedstrijden en de prijsuitreiking.

Net als de laatste jaren heeft het toernooi ook nu weer veel deelname. Er worden dan ook ruim 150 wedstrijden gespeeld in poules in de speelsterktes vier tot en met negen in alle categorieën.

Inmiddels zijn er al vele vrijwilligers druk bezig om het tennispark en de banen weer in gereedheid te brengen voor het komende toernooi. Ook wordt er het nodige georganiseerd om het de deelnemers en toeschouwers ook buiten de tennisbaan naar de zin te maken.

Op de zaterdagavond van het toernooi is er een feestavond voor deelnemers, supporters en andere belangstellenden. Ook de leden van de Tennisvereniging Lemelerveld die niet deelnemen aan het toernooi zijn hierbij van harte welkom.

Voor meer informatie over de tennisvereniging kun je op staging2.tvlemelerveld.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.