open dag aspergekweker de weerd in raalte

Op zaterdag 29 en zondag 30 mei is er bij aspergekweker De Weerd in Raalte weer een open dag. Na het overweldigende animo afgelopen jaar met circa vijfduizend bezoekers, wil het bedrijf men ook dit jaar kennis laten maken met de pracht van lelies en de heerlijke asperges.

Vanwege het dertigjarig jubileum wordt er een prachtige lelieshow op nationaal niveau opgezet rond het thema ‘De Tijd Vliegt!’. Daarnaast worden er doorlopend rondleidingen en kookworkshops gegeven waarbij uiteraard asperges geproefd kunnen worden. Restaurateurs Oortwijn uit Heino en de Bökkers Mölle uit Olst bieden verder heerlijke asperge-lunches aan. Ook Vistraiteur Roescher uit Raalte presenteert heerlijke hapjes met vis en asperges. Het geheel kan genoten worden met een heerlijk glaasje wijn onder een prachtige entourage van lelies in het speciaal hiervoor ingerichte restaurant.

Het evenement is geheel ondergebracht in de bedrijfshallen van De Weerd in Raalte, zodat het ook bij minder goed weer een leuke maar vooral ook lekkere happening gaat worden. Het evenement is eenvoudig te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. De toegang is geopend van 10:00 tot 16:30 uur en entree is uiteraard gratis. Ook voor de kleinere kinderen is er veel vertier.

Kijk voor de foto’s van vorig jaar en meer informatie op staging2.deweerdraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.