Home / archiefcentraal / ook dit jaar weer zwemvierdaagse in heino

ook dit jaar weer zwemvierdaagse in heino

In de week van 7 tot en met 11 juni organiseert Zwemvereniging De Tippe weer haar jaarlijkse zwemvierdaagse in het gemeentelijke buitenbad in Heino. Op maandag 7 juni is de voorverkoop van toegangskaarten tussen 18.00 en 19.30 uur. Vanaf dinsdag tot en met vrijdag kunnen dan de baantjes gezwommen worden tussen 18:00 en 20:30 uur. Na vier dagen zwemmen kan dan vrijdag de officiële KNZB-zwemvierdaagsemedaille in ontvangst worden genomen.

Net als vorig jaar, wordt voor de kinderen die nog geen zwemdiploma hebben weer de spartelvierdaagse in het ondiepe bad gehouden. Ook zij starten op dinsdag en na 4 dagen spartelen, lopen, springen en/of kruipen krijgen ook zij op vrijdag een medaille.

Ook ontbreken de inmiddels traditionele spelletjes niet. Op dinsdag het sponsgooien, op woensdag het buikschuiven op een zeepbaan en op donderdag “met glans van de schans” in het diepe bad. Op donderdag kan er dan ook tot 19:30 uur baantjes gezwommen worden, daarna is het bad en vooral de glijbaan gereserveerd voor de deelnemers die zo snel mogelijk de bel weten te luiden.

Kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro, 3 euro voor deelnemers aan de spartelvierdaagse. Vanaf dinsdag kosten de kaarten 7 euro voor de zwemvierdaagse en 4 euro voor de spartelvierdaagse. Toegang voor toeschouwers is gratis.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.