onduidelijkheid over afsluiten overgangen

De werkzaamheden aan het spoor tussen Zwolle en Nijverdal zijn in volle gang. Inmiddels zijn de werkzaamheden een week gaande, er is veel beweging te zien rondom spoorwegovergangen. Ze zijn er echt druk mee. Maar bij elke spoorwegovergang staat ook een bord, met daarop de tijden dat de overgang gesloten is, wegens de werkzaamheden. En dat is lang niet in alle gevallen even duidelijk.

Op de borden staan data en tijden waarop de overgang dicht zit. Echter, deze tijden kloppen lang niet altijd. Soms is de overgang eerder dicht, soms later. Van heel ver weg is dit echter ook niet met borden aangegeven. Bij de Almelosestraat in Raalte bijvoorbeeld, zat donderdagochtend het spoor dicht, wel volgens tijdplanning overigens. Echter, dit was pas te zien als je voorgesorteerd had om af te slaan vanaf de N35. Zo’n bord iets eerder plaatsen, had misschien minder bijzondere verrichtingen voor automobilisten tot gevolg gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.