nog enkele kaarten voor jan smit

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het grote feest van de Sökkestoppers op zaterdag 29 mei in Sporthal Hoogerheyne. Op het programma staan optredens van Jan Smit en de feestband Goeiesmorgens Juffr. Jannie. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar bij gemakswinkel de Smulbaai en C1000 Van der Worp, beiden in Heino.

De Sökkestoppers uit Heino vieren in het weekend van vrijdag 28 en zaterdag 29 mei hun 44-jarig bestaan met een uitgebreid feestprogramma, dat voor iedereen toegankelijk is. Sporthal Hoogerheyne is daartoe uitgeroepen tot tijdelijke residentie.

De vrijdagavond voor de grote feestavond presenteren de Sökkestoppers een groots opgezette jubileumavond. De avond wordt verdeeld in vier tijdsblokken. Bij elk blok hoort een presentatie van oud-Prinsen en een optreden, dat terug gaat naar die specifieke periode, zoals de ‘Oale Sökkies’, ‘De Stroatvègers’ en ‘Die 2’. Het sluitstuk van de avond is een optreden van Alle 5. Deze formatie heeft in het verleden regelmatig de residentie van De Sökkestoppers op de kop gezet en is speciaal voor deze gelegenheid weer bij elkaar gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.