Home / archiefcentraal / nog een paar plekjes vrij op beachtennistoernooi

nog een paar plekjes vrij op beachtennistoernooi

Een goed humeur is belangrijker dan tennistalent op het beachtennistoernooi in Luttenberg. Het toernooi wordt van 8 tot en met 13 juni gehouden in de zandafgraving aan de Butzelaarstraat in Luttenberg. Voor het toernooi is aanmelden nog mogelijk tot zondag 30 mei. Er zijn nog een paar plekjes vrij.

Het beachtennistoernooi krijgt steeds meer een regionaal karakter door deelnemers uit onder andere Marienheem, Raalte, Lemelerveld en Heino. Aanmelden voor het beachtennistoernooi kan door te een mailtje te sturen naar Walter Hobert (waltercindy@home.nl) of een telefoontje naar 06-46396981 te plegen.

Op dinsdag, woensdag en donderdagavond beginnen de wedstrijden om 19.00 uur. Op woensdagmiddag speelt de jeugd vanaf 13.30 uur. Bij aanmelding kun je een voorkeursavond aangeven. Het Nederlands Elftal komt niet in actie wanneer er wedstrijden gespeeld worden voor het beachtennistoernooi.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.