nightmare outdoor opnieuw in hellendoorn

Hellendoorn krijgt op zaterdag 8 mei opnieuw bezoek van Nightmare Outdoor. Feestorganisatoren en UDC en Mid-Town tekenen wederom voor de organisatie van dit hardcoredancefeest dat gehouden wordt op het Dauwpopterrein. Op het programma staan sets van onder andere Neophyte vs Tommyknocker, Outblast, Promo, Darkraver, Paul Elstak, Dano vsBuzz Fuzz en Ruffneck.

“Vorig jaar is gebleken dat de duistere bosrijke omgeving van het evenemententerrein aan de Luttenbergerweg te Hellendoorn de ultieme plek is voor Nightmare Outdoor”, zo laat de organisatie weten. “Het is een schitterende locatie waar 20.000 hardcore liefhebbers samen kunnen feesten en helemaal uit hun dak kunnen gaan. Het bos zorgt ervoor dat er een typische Nightmare sfeer ontstaat. Het is tevens een plek waar Freddy (Krueger, een bovennatuurlijke moordenaar uit de filmserie Nightmare on Elmstreet, redactie) zich graag schuil houdt: duister, onheilspellend, intens, rauw en mysterieus.”

Gezien het thema van dit jaar, ‘Lost in the Forest’, hebben alle area’s een apart thema meegekregen. “Deze thema’s komen terug in de aankleding en vertegenwoordigen de gemoedstoestand en de plaatsen die je tegenkomt in een spookbos…”

Het festivalterrein ‘Freddy’s Playground’ is voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Outdoor area’s, mega tenten, chill area’s, kermisattracties en net als vorig jaar een uitgebreide selectie eetstands. De indeling geeft alle ruimte aan de samenstelling van een zeer brede vertegenwoordiging van alle stromingen binnen de hardcorescene.

Kaarten kosten 42,50 euro (exclusief boekingskosten) en zijn verkrijgbaar via staging2.nightmare-outdoor.com en Ticketservice, staging2.ticketservice.nl, de Ticketlijn: 0900 3001250 en de grotere Free Record Shops, Postkantoren en VVV kantoren.

Op het hoofdpodium (Soul Asylum) zijn er sets van onder andere Neophyte vs Tommyknocker, Outblast en Promo. In de dance-area ‘Deadman’s Tree’ (hardcore uit de vroege jaren) staan onder andere Paul Elstak, Partyraiser vs Lady Dana, Dano vs Buzz Fuzz en DJ Kristof. In Dark Ruins (oldschool hardcore) staan ondermeer Darkraver, Panic en de Rotterdam Termination Source geprogrammeerd. In de dance-area Divine Sanctuary kun je kijken en luisteren naar acts van het toonaangevende label Enzyme. Verder is er een dance-area van partyorganisator UHM (Dungeon of the Underground) en een speciale area voor aanstormend talent (Devil’s Road).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.