nieuwe trommels voor st caecilia

Drumfanfare St. Caecilia uit Raalte heeft deze maand 2 nieuwe trommels aangeschaft met financiële hulp van de Telefoongids. St. Caecilia ontving dit geld door een actie van de Telefoongids waarbij de muziekvereniging veel stemmen heeft verworven.

In de zomermaanden van 2009 hield de Telefoongids een campagne waarbij kon worden gestemd op ‘Mijn goede doelen’. Met deze goede doelen werden de sport- en muziekverenigingen uit de omgeving bedoeld, die voor veel mensen belangrijk zijn en een steuntje in de rug verdienen. Iedereen kon stemmen op zijn of haar meest favoriete doel. Het goede doel met de meeste stemmen ontving een mooi geldbedrag.

Drumfanfare St. Caecilia heeft niet de meeste stemmen ontvangen, maar de muziekvereniging is wel in de top 10 terecht gekomen. Deze trommels zijn speciaal aangeschaft voor de jongere leden van de drumfanfare. De jongere tamboers moesten tot kort voorheen met zware trommels lopen, die niet geschikt waren voor hun postuur. Loek Maas en Jurgen Nijboer, die sinds vorig jaar meelopen met St. Caecilia, mochten tijdens Koninginnedag 2010 voor het eerst in uniform met de nieuwe trommels optreden tijdens de taptoe in Holten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.